SITGES ROCK TRAIL , ROMANICA EXTREM I RUTA SOL BLAU

XAVI , MARC , ANDREA ,JUDITH , SONIA , JIMYX

Cap de setmana mogut amb curses de trail running , on els Team Trail SantVi Runners van estar presents a tres curses diferents

Dissabte David Lain va aconseguir una molt meritoria 4ª posició a la cursa de muntanya Sitges Rock trail .

Temps de David 2 :33 :26

Una cursa de 25 km amb 400 participants on David va volar . David va seguint la seva progresió de menos a mes .

DAVID LAÍN

Diumentge , dividits a dos curses . La primera al costat de casa , Torrelles de Llobregat a on 7 membres del team van fer una cursa expectacular . Van aconsseguir 2 podis femenins i 1 de masculí .

29º Marc Font (la llebre ) amb un temps de 2:04:37

I per ultim i no menos important , David Mariné va ser 2on a la Romanica Extrem de 42 km a la Vall de Bianya , una cursa de muntanya a on el nivel de participants va ser molt alt .

DAvid va arrivar 2on a meta en un temps de 4:43:15 nomes a 5 segons del 1er classificat . Va ser una grand cursa .