CAMPIONAT DE ESPANYA MASTER

Aquet Diumentge van disputar a Lloret de mar els campionats estatals de muntanya ( Trail Runnung ) .

5 dels Team Trail SantVi van participar , fen molt bona feina .

Raquel Parrado va asolir el Sub campionat estatal a la categoria Master 45 fen una molt bona cursa .

Javier Coca va ser el primer del team en creua la linea de meta amb un temps de 1:21 aconseguint la posicio 13 de la categoria Master 30 .

Tot seguit va entrar Oscar Cabeza amb un temps de 1:26 i amb una molt bona 5 posició , seguits de David Steven Rios amb temps de 1 :27 i posicio 49 categoria master 30 i Miguel Canas amb un temps de 1: 27 i pocio 13 en MAster 50 .

Alla van aguardar l´arrivada de la Subcampiona d´españa Raquel Parrado que ens tornar a fer gaudir d´aquet esport i portar aquesta medalla cap a casa .

A la vegada tambe es va disputar la cursa de les aixetes , on tambe Petr Groh va fer una meritoria 2ª posició deixan l´entita a dalt del calaix .

Destacar tambe la grand actuació d´en Ricard que sentirem de parlar molt d´ell .

En definita , gran cap de setmana de Trail Running i dels Team Trail SantVi Runers .