Running trail

Què es el running trail?

El trail running es defineix, simplement, com la pràctica de la carrera a peu en plena naturalesa. És un esport que es practica fora de pista. A més, és molt complet i, sens dubte, requereix bones cames, però també un bon tren superior. Finalment, exigeix concentració i prudència.

El trail running comporta ascensos i descensos
El trail running solament es practica en muntanya, però els relleus accidentats i el desnivell positiu formen part d’aquest esport. A més, no ens limitem a córrer per senderes.

En els ascensos, s’alterna la marxa amb la carrera a peu. A vegades s’utilitzen bastons o es donen suport a les mans a les cames en els trams més empinats.

En els descensos, cal anar amb compte amb els suports i intentar que el antepié esmorteeixi els impactes. S’utilitzen molt els braços per a mantenir un bon equilibri. Accepta el pendent, corre relaxadament i diverteix-te en el terreny!

Per què el trail running és diferent de la carrera sobre asfalt?
A diferència de la carrera per carretera, en el trail running el terreny varia constantment. Es corre per senderes, pedres, fang, herba i fins per la neu en un trail blanc. Fins i tot un trail urbà afavoreix la diversitat del recorregut.

El trail running més enllà de l’esforç físic

Més que córrer en la naturalesa, també intervé l’esperit de la sendera. Obrir els sentits, escoltar el nostre cos i les nostres sensacions, sentir-nos bé i apreciar l’entorn en el qual correm. Un munt de sentiments diferents que et permetran practicar esport en harmonia amb el medi natural.

Si et concentres en cada pas, penses menys i escoltes les teves emocions. Aquesta sensibilitat et produirà el plaer de l’esforç i el plaer d’estar a l’aire lliure.

Mira els events