3ª SENDERS DE CAN COSTA FETA

Diumenge 29 de Gener va tenir lloc la nostre cursa, LA SENDERS DE CAN COSTA 3ª edició .

194 corredors i corredores de tota Catalunya es van desplaçar a Sant Vicenç dels Horts per córrer a les muntanyes del nostre municipi. Dos recorreguts increibles, trencacames i divertits.

El recorregut principal va ser el de 21 km amb 1050 metres de desnivell positiu, que transcurrien per les muntanyes de Cervelló, Torrelles de LLobregat i St. Vicenç dels Horts.

Es va donar la sortida a les 10:00 en punt i van sortir mes d’un centenar datletes.

Toni Baños va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 1:33:38 realitzant un temps increïble, van completar el podi Carles Reposo amb un temps de 1:34:31 i Adrián Martín amb 1:36:13.

A la categoria femenina, la guanyadora va ser Ahlam Elkakdi amb un temps de 1:52:01, completant el podi Núria Artells (vigent guanyadora de les TRS) amb un temps de 1:59:41 i la nostre estimada corredora del club, Raquel Parrado, amb un temp de 2:04:45

PODI TRS

A l’entrega de premis vem tenir representació de l’Auntament per part de l’Alcalde Miguel Comino i el Regidor d’esports Xavi Gómez, acompanyats d’Óscar Cabeza, responsable de la secció Trail del club.

Vem gaudir dun gran matí de Trail Running sense cap incident a destacar i podem presumir de cursa consolidada a St. Vicenç dels Horts.